torsdag 7. juli 2011

Fete tøfler til kidsa!

Tøfler i juli, tenker du ... Vel er det sommer (les "sommer"), men høsten kommer tidsnok. Jeg har i et forsøk på å tømme restegarnskurven min strikka opp ni par bosniatøfler i størrelse ca 2-3 år (tøflene er ca 16 cm fra hæl til tå as they were), og selger dem til den helt überfantastiske prisen av etthundreogfemti riksdaler paret!
Kom igjen, jeg vet du vil ha dem! Først til mølla og alt det der.



4 kommentarer:

  1. Den modellen på stickade tofflor har jag inte sett förut. Häftiga! För 20-30 år sedan växtfärgade jag yllegarn, stickade och sålde tröjor med egenkomponerade mönster men jag hade så svårt för att ta ordentligt betalt för det stickade. Jag tog 4-500 kronor och det motsvarade inte de timmar jag lagt ner på arbetet.

    PS: Tack för din kommentar på min blogg. Jag har svarat dig där.

    SvarSlett
  2. Det er ikke alltid like lett å sette pris på ting, og å skulle ta en reell timepris blir nesten uoverkommelig. Det er bare en liten hyggelig ekstrainntekt!

    Og, bare hyggelig! Jeg skal smake på den nye tjälknölen min med urter og hvitløk i dag! :)

    SvarSlett
  3. Forresten, utrolig kult og kreativt å farge garn og komponere mønster selv! Det er veldig gøy å lage egne diagrammer og eksperimentere!

    SvarSlett
  4. Det var trevligt så länge det varade. Den som beställde en tröja fick själv välja garnfärgerna och ett tema, t ex älgjakt, blomsteräng eller så och sedan stickade jag på rundsticka. Det var samma modell på alla tröjor men ingen blev ändå den andra lik.

    SvarSlett